Liga Naţiunilor la fotbal

Ora revanşei. Tricolorii vor trei puncte în duelul de la Belfast

166
Ora revanşei. Tricolorii vor trei puncte în duelul de la Belfast - ora-1605637255.jpg

Articole de la același autor

Au trecut două luni de când naţionala de fotbal a României remiza nedrept cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Națională, debutul în actuala ediție de Liga Națiunilor. Total nedrept, pentru că tricolorii au controlat jocul aproape în totalitate, au dominat, au condus pe tabelă şi au avut și superioritate numerică. Finalmente, două puncte s-au dus pe apa sâmbetei, dar miercuri, 18 noiembrie, România trebuie să-și ia revanşa şi să obțină victoria!

Cele trei puncte puse în joc sunt importante pe economia grupei Ligii Naţiunilor, dar contează şi pentru clasamentul FIFA, care va determina urnele pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare pentru Campionatul Mondial din 2022.

După ce au jucat în victoria (5-3) cu Belarus, patru dintre jucătorii convocați de selecţionerul Mirel Rădoi la această acțiune ar putea atinge borne importante în clasamentul meciurilor all-time pentru România, dacă vor juca împotriva Irlandei de Nord.

Răzvan Marin i-ar egala pe Gică Craioveanu și Iosif Rotariu - 25 meciuri, Alexandru Maxim, pe Marius Niculae și Paul Codrea - 44 meciuri, Denis Alibec, pe Cătălin Munteanu și Flavius Domide - 17 meciuri, iar Ionuț Nedelcearu, pe Victor Pițurcă și Dennis Șerban - 13 meciuri.

Partida Irlanda de Nord - România va fi transmisă în direct, de la ora 21.45, de Pro TV şi Radio România Actualităţi, şi va fi arbitrată de o brigadă din Elveţia condusă de centralul Sandro Schaerer. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4761 secunde