Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat a şasea sa finală de Champions League la polo

89
Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat a şasea sa finală de Champions League la polo - arbitru-polo-1718128006.jpg

Articole de la același autor

Orădeanul Adrian Alexandrescu a arbitrat finala Champions League la polo, a şasea din cariera sa, un meci de o intensitate rar întâlnită în polo, între Ferencvaros Budapesta (Ungaria) şi Pro Recco (Italia), titlul celei mai prestigioase competiţii europene la nivel de cluburi fiind câştigat de maghiari la un gol diferenţă.

„A fost un turneu de Champions League foarte greu, foarte echilibrat, cu semifinale care s-au terminat în urma loviturilor de departajare. Eu am arbitrat şi prima semifinală, cea dintre Pro Recco şi Olympiacos Pireu, urmată de o zi de pauză. Apoi finala. A fost un meci de o intensitate rar întâlnită în polo, dacă nu cel mai greu, sigur unul dintre primele două cele mai dificile meciuri din cariera mea”, a declarat marţi arbitrul orădean Adrian Alexandrescu.

Alexandrescu a oficiat de la centru meciul împreună cu slovenul Boris Margeta, cu care alcătuieşte un cuplu de arbitri redutabili.

„Mă bucur că am avut ocazia să arbitrez 13 turnee finale consecutive de Champions League, a şasea finală de Champions League, la care se adaugă cele cinci finale mici. Toate acestea înseamnă că sunt apreciat şi respectat. A fost un turneu foarte reuşit în Malta, meciuri de un nivel foarte ridicat, cu patru echipe foarte bune, organizare foarte bună”, a mai spus arbitrul orădean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2371 secunde