Ousmane Gueye a părăsit cantonamentul Farului

1348
1
Ousmane Gueye a părăsit cantonamentul Farului - ousmanegueye1327953514-1327963342.jpg

Viscolul și gerul care au lovit puternic Constanța în ultimele zile au dat din nou peste cap planurile Farului. După ce săptămâna trecută staff-ul tehnic s-a văzut pus în situația de a renunța la cantonamentul de la Poiana Brașov, acum antrenorii constănțenilor se văd puși în situația de a amâna partida amicală cu Callatis Mangalia ce fusese stabilită pentru 1 februarie, din cauza stării foarte proaste a suprafețelor de joc.
De asemenea, printre noutățile legate de ultimele evenimente ce au avut loc la FC Farul se numără și plecările de la echipă ale jucătorilor Andrei Sescioreanu și Ousmane Gueye. Pentru că nu a prins foarte multe minute în turul campionatului, fundașul stânga de 18 ani, Andrei Sescioreanu a fost trimis să joace împrumutat pentru următoarele șase luni la Unirea Slobozia, lider în seria a II-a din al treilea eșalon fotbalistic al țării. În ceea ce privește situația tânărului atacant senegalez, conform informațiilor oferite în exclusivitate pentru Cuget Liber de Hacic Garabet, colaborator al patronului Giani Nedelcu, acesta se pare că a revenit la Oțelul Galați, până în momentul în care situația sa va fi lămurită de conducerile celor două cluburi.
"S-a renunțat la amicalul cu Callatis pentru că nu sunt condiții optime de joc, iar jucătorii s-ar fi putut accidenta. Dintre noutățile legate de echipă vă pot spune că FC Farul l-a trimis pe Andrei Sescioreanu până la finalul acestui sezon la Unirea Slobozia pentru a avea mai multe jocuri în picioare și ca o informație în exclusivitate, vă pot spune că atacantul senegalez Ousmane Gueye a plecat înapoi la Oțelul Galați din cauza unor probleme contractuale pe care le are și nu se știe încă ce se va întâmpla. Mai multe detalii legate de el o să vă poată oferi conducerea clubului în zilele viitoare", a declarat Hacic Garabet.
Informația a fost confirmată și de antrenorul Farului, Viorel Tănase. "Referitor la situația atacantului Ousmane Gueye, vă pot spune doar că el a revenit la Oțelul Galați din cauza unor probleme care le avea cu actele, și rămâne de văzut în zilele următoare ce se va întâmpla", ne-a declarat Tănase.
Cristian PAHOMIE



Comentează știrea

ttt
31 ianuarie 2012
RUSINE

sa va fie rusine. am sperat ca reusiti in sfarsit sa aduceti ceva de valoare. am apreciat jocul din amicalul cu Baia dar... rusine, nu sunteti capabili sa tineti un tanar dornic de afirmare si ne amagiti. pacat.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul, primul eșec în Antalya
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul joacă tare pentru promovare
Pagina a fost generata in 0.6573 secunde