Vor juca cu Hagi pe tricouri

642
5
Vor juca cu Hagi pe tricouri - tricourinoiviitorulsursafotoclic-1327953607.jpg

Articole recomandate

Gică Hagi lucrează intens la imaginea echipei pe care-o patronează. Spre deosebire de marile cluburi din Europa, unde tricourile de joc suferă modificări înaintea startului unui nou sezon, conducerea clubului FC Viitorul Constanța a ales să modifice echipamentul în mijlocul campionatului. Începând din prima etapă a returului atunci când vor evolua la Galați împotriva formației locale Dunărea, Nicolae Dică & co. vor purta tricouri personalizate, făcute special de producătorul de echipament sportiv, care a inscripționat chipul lui Hagi pe ele. Chiar dacă Viitorul are un număr foarte mic de suporteri, conducerea clubului speră ca noile tricouri să se vândă ca pâinea caldă mai ales că prețul lor nu este unul prohibitiv - 149,9 lei.
Cristian PAHOMIE

Comentează știrea

alienatore
31 ianuarie 2012
viitura

Ce idee timpita ! Sa puna si doua oi ca sa fie tacimul complet!!!!!!!!!!!!!!!!

jiji
31 ianuarie 2012
boala grea

asta chiar ca e boala. baiatu' pare sa aiba probleme serioase. rolul o fi ca adversarii sa inteleaga ca e echipa hagi-sandu si sa se fereasca ptr ca promovarea e stabilita. banii de la real madrid din anii '90 stiu ei de ce - cine nu stie sa verifice arhiva si ruta banilor spre sportul stud condus de m.sandu. farul a primit 000 ca nu era juniorul crescut de constanteni.

suporter
31 ianuarie 2012
sport ?

Mache daca nu-i fudul parca nu-i mache destul !!!!!!! Caracter deosebit ! Pacat de sportivul HAGI ca este sub orice critica ca OM !!!!!!!!!!

unu
31 ianuarie 2012
ha ha ha

cica are un numar foarte mic de suporteri !!! NU are suporteri....aia din ovidiu nu ii suporta ca se autointituleaza viitorul constanta, iar constantenii adevarati nu vor adopta niciodata aceasta echipa...oricum e sortit esecului acest proiect...veti vedea ca in 3-4 ani va avea soarta urziceniului....

Vilian
8 februarie 2012
vai vai

vai de capul meu :)) zici ca un personaj bisericesc :)))) SUSTIN FARUL SI IN CELE MEI NEGRE TIMPURI

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul joacă tare pentru promovare
Marţi, 31 Ianuarie 2012
Stire din Sport : Viitorul, primul eșec în Antalya
Pagina a fost generata in 0.9399 secunde