Campionatul Național de șah pe echipe de juniori

Palatul Copiilor, în bătălia pentru podium

352
Palatul Copiilor,  în bătălia pentru podium - campionatulnationaldesahpentruec-1346876293.jpg
La Complexul Cleopatra din Mamaia, sunt în plină desfășurare întrecerile Campionatului Național de șah pe echipe de juniori, competiție organizată de CS Tinerii Maeștri București, Asociația Județeană de Șah Constanța și Federația Română de Șah.

"92 de echipe, provenind de la cluburi din toată țara, s-au aliniat la startul acestei competiții, fiind repartizate pe șapte grupe de vârstă, fete și băieți. Cea mai mare concurență, dată de numărul mare de echipe înscrise (15), este la secțiunea Băieți - 8 ani, printre competitori fiind și echipa Palatului Copiilor Constanța. De altfel, Palatul Copiilor Constanța are înscrise și alte patru echipe, la B-10, B-16, B-18 și F-14, majoritatea cu șanse bune de a urca pe podium", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Șah Constanța, prof. Claudiu Iordache. 


Vineri se va încheia concursul de șah clasic, după care urmează, sâmbătă și duminică, șahul rapid și blitzul. Festivitatea de premiere pentru toate secțiunile va avea loc duminică, 9 septembrie, la orele 13.30. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.286 secunde