CSM București - CSV 2004 Tomis, în DA1 de volei feminin

Pariați cu încredere pe 2 solist!

597
Meci de 2 solist, sâmbătă, de la ora 17.00, la București, unde se întâlnesc nou-promovata CSM și vicecampioana CSV 2004 Tomis Constanța, într-un duel contând pentru etapa a patra a Diviziei A1 de volei feminin.
Formația gazdă ocupă penultimul loc în clasament și va avea, foarte probabil, probleme cu retrogradarea, în timp ce "sirenele" s-au instalat deja în fotoliul de lider, cu maximum de puncte, nouă. Constănțencele antrenate de Darko Zakoc și Constantin Alexe au început sezonul în forță, vizează o nouă victorie cu 3-0 și se pare că, anul acesta, doar Dinamo le-ar putea încurca socotelile.
Celelalte partide ale rundei: U Cluj - CSM Lugoj, CSM Sibiu - CS Provolei Botoșani, CSM U Craiova - Știința Bacău, VC Unic LPS Piatra Neamț - CSU Medicina Târgu Mureș.
Partida dintre Dinamo București și Penicilina Iași nu se va mai juca, formația moldoveană anunțându-și retragerea din campionat, din cauza problemelor financiare.
"După mai multe încercări de a aduce un sponsor la echipă, am ajuns la concluzia că nu mă mai pot umili încontinuu. De aceea, am luat decizia de a ne retrage din campionat", a declarat directorul clubului Penicilina, Nicu Roibescu.
Penicilina Iași este a doua echipă din Divizia A1 de volei feminin care abandonează competiția. Prima victimă a crizei economice a fost, chiar înainte de începerea sezonului, campioana CSU Metal Galați.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde