Partida de pomină din Belgia, din nou sub lupă. Spaniolii cer rejucarea

423
Partida de pomină din Belgia, din nou sub lupă. Spaniolii cer rejucarea - partida-1522174043.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Rugby (FRR) afirmă că are încredere în cele două instituții abilitate să analizeze cu celeritate situațiile particulare referitoare la echipele participante în Rugby Europe Championship.


Responsabilii Rugby Europe vor viziona din nou, mâine, arbitrajul controversat al meciului Belgia - Spania (18-10), din REIC 2018, de al cărui rezultat a profitat România, calificată la Cupa Mondială de anul viitor în detrimentul spaniolilor, și vor încerca să ajungă la o concluzie. 


Forul european a luat această decizie după două ore de conversație cu președintele Federației Spaniole de Rugby (FER), Alfonso Feijoo, care dorește ca meciul să fie rejucat din cauza a 19 decizii pe care FER le consideră părtinitoare, luate de arbitrul român Vlad Iordăchescu în defavoarea echipei Spaniei. 


"Punem la dispoziția Rugby Europe și World Rugby toate informațiile solicitate, astfel încât această perioadă să se încheie cu o serie de concluzii clare și cu proceduri bine stabilite pentru viitor. Federația noastră nu este în postura de a se pronunța în vreun fel cu referire la aspectele evaluate în acest moment de forul continental și cel mondial", se arată în anunțul publicat de FRR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3135 secunde