Preliminariile Campionatului European 2012

Patru handbaliști de la HCM, în lotul pentru meciurile cu Croația și Spania

437
Selecționerul echipei naționale de handbal masculin a României, Vasile Stângă, a anunțat componența lotului pentru meciurile cu Croația și Spania, ultimele din preliminariile Campionatului European din 2012.
Tehnicianul a convocat 18 jucători, campioana HCM Constanța având, oarecum surprinzător, doar patru reprezentanți: Cike Onyejekwe, Alexandru Stamate, Marius Sadoveac și Marius Novanc.
Tricolorii se vor reuni miercuri, 1 iunie, la Drobeta Turnu Severin, meciurile fiind programate în data de 8 iunie, la Drobeta Turnu Severin, cu Croația, respectiv pe 12 iunie, în deplasare, cu Spania. Din păcate, rezultatele nu mai contează, România ratând deja calificarea la turneul final.
"Sunt două meciuri pe care dorim să le tratăm foarte serios, mai ales cel cu Croația, de acasă. E vorba și de palmares, dar și de o dorință de revanșă, după ce am pierdut în tur. Pe de altă parte, vom verifica și mai mulți jucători, lotul având în componență mai mulți handbaliști tineri", a declarat selecționerul român.
În clasamentul Grupei a II-a preliminare, România ocupă ultimul loc, fără niciun punct, după patru înfrângeri în fața Croației (22-34), Spaniei (20-35) și Lituaniei (23-24 și 25-27).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3955 secunde