Patru jucători de la FC Viitorul, convocați la naționala de tineret

161
Patru jucători  de la FC Viitorul, convocați la naționala de tineret - patruviitorultineret-1444064478.jpg

Articole de la același autor

Pe 9 noiembrie, în Luxemburg, reprezentativa U21 a României va juca cu selecționata țării gazdă, meci contând pentru grupa a cincea din preliminariile EURO 2017. Pentru acest test, selecționerul Cristian Dulca a convocat 20 de jucători pentru un stagiu de pregătire la Centrul de Fotbal Buftea. Printre cei 20 de fotbaliști, se numără și patru sportivi de la clubul constănțean FC Viitorul: fundașii Robert Hodorogea și Bogdan Mitache și mijlocașii Dragoș Nedelcu și Răzvan Marin.

Tricolorii se află pe locul al treilea în clasamentul grupei, după Țara Galilor și Bulgaria. Câștigătoarea grupei se va califica direct la turneul final, iar cele mai bune 4 din 9 ocupante ale locurilor secunde vor juca în sistem play-off pentru a se decide ultimele două selecționate care vor merge la EURO 2017 din Polonia.

În altă ordine de idei, pe 13 octombrie, la Bialystock, naționala U21 a României va disputa un joc amical cu reprezentativa similară a Poloniei, lotul pentru această partidă urmând a fi anunțat ulterior. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Octombrie 2015
Stire din Sport : Clipe grele pentru un fotbalist celebru
Vineri, 02 Octombrie 2015
Stire din Sport : Tricolorii au ieșit din Top 10 FIFA
Pagina a fost generata in 2.7514 secunde