Patru noi jucători în lotul Farului

955
4
Patru noi jucători în lotul Farului - 20110929214246fcfarulconstanta-1375218997.jpg

Articole recomandate

Incertitudinea persistă la Farul Constanța, dar echipa se pregătește pentru o nouă ediție de campionat. Tratativele dintre patronul farist Giani Nedelcu și Consiliul Județean Constanța nu s-au finalizat, până la această oră. Dar nici nu sunt blocate. Cele două părți mai au de reglat anumite pasaje din înțelegerea la care lucrează de mai multă vreme. Până la o decizie finală, Farul Constanța se pregătește la sediu, sub conducerea antrenorului Ioan Răuță care a salvat-o miraculos de la retrogradare. La pregătiri s-au mai prezentat patru jucători. Cristian Coconașu și Cristian Pantelie, de la Săgeata Năvodari, Vișan Crețu, de la Delta Tulcea și Iulian Răvoiu, fost junior al Farului, care a jucat sezonul trecut la CS Otopeni. Toți patru au lucrat în trecut cu antrenorul Constantin Gache, nume vehiculat insistent pentru preluarea băncii tehnice fariste. Venirea lor poate fi un indiciu în acest sens. Până la finalul acestei săptămâni este posibil să avem un răspuns clar privind implicarea autorităților locale în susținerea financiară a echipei fariste.

(sursa: www.gazetadenavodari.ro)

Comentează știrea

ss
31 iulie 2013
farul singurul club care conteaza in dobrogea

hai in p[lm semnati odata ca trec timpul ...............

farist
31 iulie 2013
informati nu dezinformati

ziarul Replica anunta semnarea actelor, Cugetu nu stie nimic noi ce sa credem !?

suporter FC Farul
31 iulie 2013
Cristian Pantelie a mai fost la FC Farul

deci este reintors la club Cat despre anuntul cu semnarea actelor, fiecare ziar are politica sa de informare, coordonata de conducerea ziarului. Totusi imi doresc ca Ziarul Cuget Liber sa ramana alturi de FC Farul, fiindca situatia viitoare a clubului merita o monitorizare profesionista, asa cum au facut-o cei de la Cuget Liber mereu pentru FC Farul, deci fiti alaturi de noi si informati-ne in continuare, Va multumim :)

BREAKING NEWS
31 iulie 2013
BREAKING NEWS

Gache 99% antrenor la F.C.FARUL CONSTANTA!!Numele grele vor aparea saptamana viitoare!Deh,IN CONSTANTA DOAR F.C.FARUL CONTEAZA!!!Se negociaza cu Varga(dar inca nu este decis acesta din cauza anumitor clauze contractuale impuse de catre noii investitori) iar salar` e bunicel...:)Culise,culise,culise.....!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5237 secunde