Campionatul Național de mini-baschet

Performanță pentru CS Phoenix: Fetele sunt în semifinale!

220

Articole recomandate

CS Phoenix Constanța se pre-gătește să participe, duminica aceasta, la Campionatul Național de mini-baschet de la Craiova, cu două echipe de băieți, în timp ce echipa de fete a clubului s-a calificat deja în semifinale.

Tinerele baschetbaliste constănțence au trecut în primele 16 echipe din Liga Națională după ce s-au întâlnit pe teren cu formațiile CS Olimpia București, Alexandru Papiu Dej și CSS Bega Timișoara. După aceste victorii, fetele nu

s-au lăsat înfrânte nici în meciul cu CS B Ball 6 Sfântu Gheorghe, iar câștigarea acestui meci a urcat în primele 8 echipe ale țării. Meciul ce le-a adus fetelor de la Phoenix un loc în primele patru a fost aprig disputat cu sportivele de la CS Raptors București. Un singur punct a făcut diferența între cele două, iar CS Phoenix s-a impus în fața echipei bucureștene, fiind condusă exemplar de sportiva Lorena Barbes.

"Acesta este rezultatul cel mai bun pe care a reușit să îl obțină CS Phoenix după medalia de argint câștigată în 2010, tot cu echipa de fete", a menționat Cristian Mânăstireanu, președintele clubului.

Următorul meci pe care îl va juca echipa constănțeană va fi contra echipei CSS Alexandria, pentru locurile 3 - 4.

Din componența formației CS Phoenix fac parte sportivele Alexandra Marcu, Emilia Bulgaru, Lorena Barbes, Andreea Dragoș, Andreea Scarlat, Andreea Lupașcu, Beatrice Alențioae, Bianca Ionescu, Elena Garofil, Francesca Oniță și Maria Gafiță.

Sandra MIHĂILĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5498 secunde