Perspectivele rămân sumbre pentru CSȘ 1 Constanța

226
Perspectivele rămân sumbre pentru CSȘ 1 Constanța - perspectivele-1482762776.jpg

Articole de la același autor

La ultima ședință de bilanț susținută de CS Farul Constanța, în urmă cu aproximativ o săptămână, a fost pre-zent și directorul adjunct al CSȘ 1 Constanța, prof. Iulian Popa, parcă veșnic dezarmat și supărat pentru situația actuală a instituției pe care o păstorește.


Din anul 2009, CSȘ 1 Constanța acuză o lipsă acută de fonduri și de perspective în terminarea sălii moderne ce ar trebui să ajute secțiile de handbal, baschet, volei, gimnastică sau scrimă, discipline care de-a lungul timpului au adus atâta satisfacție. Se pare că nici acum, după atâția ani, nu se întrezăresc speranțe că ceva s-ar schimba. Se duce în continuare o muncă titanică, psihologică, prin sălile de judecată, cu firma de construcții ce ar fi trebuit să execute lucrarea până la final. În 2014, Ministerul Educației a oprit finanțarea, iar firma de construcții a sistat lucrările.


"Ne chinuim cu sala, suntem în același infinit litigiu. Vom ajunge maeștri în drept. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar situația este alarmantă, avem din ce în ce mai mulți copii obezi. Este prioritar să le redăm posibilitatea de a face mișcare. Pe de altă parte, și părinții ar trebui să se preocupe mai mult de acest aspect. Sunt unii care își duc copiii cu mașina la școală. Dacă ar putea i-ar duce până în bancă, în loc să-i lase se facă mișcare", a declarat Iulian Popa.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1868 secunde