Liga Națională de baschet

Phoenix CSU Simona Halep, deplasare infernală la Satu Mare

76
Phoenix CSU Simona Halep, deplasare infernală la Satu Mare - phoenix-1607699395.jpg

Articole de la același autor

Un nou weekend, un nou turneu în Liga Națională pentru echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep.

Formaţia constănţeană, antrenată de Carmin Popa, va întâlni, sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 18.30, în deplasare, pe CS Municipal Satu Mare, într-o partidă contând pentru etapa a şasea de campionat.

„După eșecurile usturătoare suferite săptămâna trecută, avem parte acum de o deplasare pe cât de grea, pe atât de obositoare.

Pe lângă distanța mare pe care o avem de parcurs până în nordul țării, sâmbătă, vom da piept cu vicecampioana României din sezonul trecut, CS Municipal Satu Mare, una dintre cele două formații din LNBF neînvinse în acest start de sezon.

Chiar dacă gazdele pornesc cu prima șansă la victorie, noi vom intra în teren cu încredere în propriile forțe și cu speranța că vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor noastre și mai ales ale fanilor noștri, pe care nu ne dorim să îi dezamăgim”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

XXX

În Liga Naţională masculină CSM CSU Oradea, CSA Steaua Bucureşti şi SCM Timişoara au obţinut victorii în primele meciuri ale noului sezon al Ligii Naţionale, disputate joi, 10 decembrie.

La Oradea, localnica CSM CSU s-a impus categoric, scor 90-65, în faţa celor de la CS Municipal Târgu Jiu, iar SCM Timişoara a avut mari emoţii în partida cu CS Municipal Galaţi, câştigată la limită, scor 80-78, după ce gălăţenii au avut 73-71 cu patru minute înainte de final.

La Cluj, CSA Steaua Bucureşti a învins-o greu pe CSO Voluntari, scor 79-74. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4969 secunde