Piloții de karting ai Constanței, pe podium la final de campionat!

711

Articole de la același autor

Trei tineri piloți de karting din Constanța și-au demonstrat talentul în ultima etapă a Campionatului Național de Karting - Dunlop, reușind să obțină locuri fruntașe la capătul curselor organizate de Federația Română de Automobilism Sportiv, pe pista AMCKart, din Capitală.

Răzvan Onoaie, Ștefan Manolache și Mario Ciochindel, toți componenți ai clubului CRG Kart, au ieșit în evidență pe circuitele de karting din toată țara, terminând anul competițional cu brio.

În ultima etapă, cea de-a VI-a, Răzvan (kart nr. 10) a ocupat locul 3 în pre-finală și locul 4 în finală la clasa Pufo. Însă locul acestuia pe podiumul clasamentului general era deja stabilit încă din etapa trecută, când sportivul în vârstă de numai 8 ani obținuse medalia de bronz în cursa de la Prejmer (Brașov).

Astfel, după numai doi ani de experiență în karting, vicecampionul anului trecut de la clasa Kid Kart, Răzvan Onoaie s-a aflat din nou printre cei mai buni piloți la clasa lui, de această dată pe locul 3 în ierarhia generală.

În întrecerile clasei Mini, Ștefan Manolache (kart nr. 13), campion anul trecut la Kid Kart, nu s-a lăsat mai prejos decât colegul său, urcând pe a treia treaptă a podiumului în ultima etapă din acest sezon competițional, iar la general, pe locul 5. La numai 10 ani, Ștefan a dus o luptă strânsă anul acesta cu piloți mai mari decât el, ținând cont că, la categoria Mini, se găzduiesc întreceri pentru piloți cu vârste de până la 12 ani.

"Sunt mulțumit de Ștefan în acest sezon, în condițiile în care ceilalți participanți au experiență de 2-3 ani la clasa respectivă, iar el este debutant. La anul, ne vom întări cu un kart nou!", ne-a spus tatăl lui Ștefan.

Cel de-al treilea pilot de la malul mării, Mario Ciochindel (kart nr. 80), mezinul grupului a ocupat locul 4 în finala de la Kid Kart și a arătat tărie ca de "Prâslea cel voinic" într-o competiție în care adversarii săi erau, ca și în cazul lui Ștefan Manolache, mai în vârstă.

Următoarea ediție a Campionatului Național de Karting - Dunlop va începe în luna martie a anului 2014. Dintre cei trei piloți constănțeni, Răzvan Onoaie va trece la o clasă superioară - Mini. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 07 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cât costă noul Duster
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cea mai rapidă mașină din lume
Miercuri, 02 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Cum arată noua Skoda Superb
Pagina a fost generata in 0.63 secunde