"Piticii" șahului constănțean se întrec la Cumpăna

410
4

Articole de la același autor

Primăria și Consiliului Local Cumpăna, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv "Elisabeta Polihroniade", organizează Concursul Național Școlar de Șah "Elisabeta Polihroniade", în comuna Cumpăna, în data de 2 iunie, începând cu ora 9, la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală, situat pe strada Șoseaua Constanței nr. 117. 


La concurs sunt așteptați 64 de elevi din învățământul primar, gimnazial și liceal - echipe mixte, însoțiți de profesorii de educație fizică din cadrul instituțiilor de învățământ, cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, din tot județul Constanța. Majoritatea activează în cadrul Palatului Copiilor Constanța sau sunt elevi ai școlilor nr. 12, 29 și 30, dar și mici șahiști din localitățile Năvodari și Mangalia. 
La această activitate, sunt invitați președintele Asociației Județene de șah, Claudiu Iordache, vicepreședintele Asociației Județene de șah, Andrei Furcă, inspectorul școlar pentru educație fizică și sport, Dragoș Ciucan, președintele Asociației Club Sportiv "Elisabeta Polihroniade", Emil Dănuț Gabăr. 


Câștigătorii concursului vor primi din partea organizatorilor premii specifice vârstei participanților: cupe, medalii, diplome și rechizite cu simbolurile sportului minții - șahul.


Comentează știrea

Un maestru
1 iunie 2017
Catre Tony

Ba pisoar ambulant, nu vezi ca se pise toti in tine si nici nu trag apa ?

Zaim
2 iunie 2017
Catre Tony

Uscamia-s chilotii pe fata ta!

Zaim
2 iunie 2017
Catre Tony

Uscamia-s izmenele pe ochii tai

Nicu
4 iunie 2017
sah

Nu sponsorizați clubul Sissa. Președintele Rusa Antonio este un escroc!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3525 secunde