Portarul de handbal Ionuţ Iancu s-a transferat la campioana CS Dinamo

132
Portarul de handbal  Ionuţ Iancu s-a transferat la campioana CS Dinamo - iancu-1718287232.jpg

Articole de la același autor

Ionuţ Iancu, portarul echipei CSA Steaua Bucureşti şi al echipei naţionale de handbal masculin, a semnat un contract pe trei ani cu campioana CS Dinamo, a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, joi, pe pagina sa de Facebook.

„Este o onoare pentru mine să joc la Dinamo. Îmi doresc să ajut echipa să câştige cât mai multe trofee şi să aibă o evoluţie cât mai bună în EHF Champions League, unde ne dorim toţi să ajungem. Voi juca pentru echipă, pentru culori şi pentru suporteri”, a declarat Ionuţ Iancu.

Născut la Ploieşti, pe 18 februarie 1994, Ionuţ Iancu are în palmares un singur titlu naţional, câştigat cu HCM Constanţa în 2013. În cariera sa a mai jucat la CSM Bucureşti (2013-2017), Tatabanya KC (2017-2018), Dobrogea Sud Constanţa (2018-2021) şi Steaua (2021-2024).

La echipa naţională de seniori a României evoluează de la 17 ani, fiind în acest moment tricolorul cu cele mai multe selecţii dintre cei aflaţi în activitate.

Iancu vine la Dinamo în locul iranianului Saeid Heidarirad, care a plecat după o perioadă de şapte ani. Dinamo s-a mai despărţit de interul dreapta Javier Humet.

Dinamo i-a mai transferat pentru noul sezon pe interul dreapta muntenegrean Branko Vujovic (TVS Hannover Burgdorf) şi pe interul stânga brazilian Haniel Langaro (FC Barcelona).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4469 secunde