Preliminariile CM 2022: Manuel Neuer revine în poarta Germaniei, la meciul cu Macedonia de Nord

137
Preliminariile CM 2022: Manuel Neuer revine în poarta Germaniei, la meciul cu Macedonia de Nord - manuel-1633871590.jpg

Articole de la același autor

Manuel Neuer, căpitanul selecţionatei Germaniei, absent vineri împotriva României, din cauza unei probleme la aductori, îşi va relua locul între buturi la meciul cu Macedonia de Nord, programat luni la Skopje, în preliminariile Cupei Mondiale de fotbal ediţia 2022, a anunţat duminică selecţionerul Hansi Flick.

"Manuel s-a antrenat normal şi nu are nicio problemă. Sunt sigur că va fi bine şi va putea juca", a spus Flick, care are la dispoziţie întregul efectiv pentru partida cu macedonenii.

Potrivit Agerpres, La meciul cu România, câştigat de germani cu 2-1 la Hamburg, locul lui Neuer în poarta Mannschaft a fost luat de Marc-Andre ter Stegen.

Antonio Rudiger, fundaşul central al echipei Chelsea Londra, nu s-a antrenat duminică dimineaţă, fiind menajat "din precauţie", după cum a precizat selecţionerul german, însă va fi disponibil pentru jocul de la Skopje.

Macedonia de Nord este singura echipa care a învins Germania în actualele preliminarii, cu scorul de 2-1, în luna martie la Duisburg, când Joachim Loew era încă selecţioner.

"Este o echipă care ştie să joace fotbal şi care nu a pierdut niciodată cu nou său selecţioner" Blagoja Milevski (trei egaluri şi o victorie), a avertizat Hansi Flick.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.968 secunde