Presa arabă l-a "omorât" pe brazilianul Wesley. Reacția sportivului, de milioane!

2211
1

Articole de la același autor

UPDATE: Lucian Sânmărtean, fost coleg cu Wesley la Vaslui a primit un mesaj din partea brazilianului care suna astfel: "Luci, fratele meu, nu sunt mort! Cineva a făcut o glumă proastă. Nu știu cine a făcut asta. Sunt mai bine ca niciodată. Salutări". Sânmărtean a postat acest mesaj pe pagina sa de facebook, pentru a alunga dubiile.

Și fostul impresar al lui Wesley, Lucian Marinescu a infirmat informațiile eronate culese de presa din România, din țările arabe.

"Am vorbit cu el, e bine, e sănătos, acasă în Brazilia. Nu mai este legitimat la nici un club. A renunțat la fotbal și în momentul de față se ocupă de fundația sa din Brazilia".

XXX


Veste șocantă în lumea fotbalului. Brazilianul Wesley Lopes, fostul jucător al celor de la FC Vaslui și CSMS Iași, a decedat subit la vârsta de 35 de ani, informează presa arabă. 


Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din țara natală, se pare că a suferit un infarct în timp ce se afla la un antrenament, scrie presa arabă. Informația a fost preluată ulterior și de presa din Spania. 


Wesley s-a născut în Vila Velha, statul Espírito Santo, la nord de orașul Rio de Janeiro, unde și-a petrecut copilăria. Wesley a făcut cunoștință cu fotbalul din România în 2009, când a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronată de Adrian Porumboiu până în 2012. În țara noastră a mai evoluat pentru CSMS Iași.

În cariera sa, Wesley a mai trecut pe la formațiile Sao Bento, Samsung Bluewings, Fortaleza, Penafiel, Deportivo Alaves, Vitoria, Grasshopper, Pacos Ferreira, Leixoes, Al-Hilal, Millonarios și Uniao Barbarense, scrie digisport.ro

Wesely Lopes era cel mai bun marcator din istoria Ligii 1, cu 64 de reușite.



Comentează știrea

Niklaus
23 august 2016
Alooooo, trezirea

Faceti bai un update ca n-a murit, este bine sanatos, presa araba a mintit.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2818 secunde