Presă sportivă / Ziaristul Daniel Scorpie, de la Gazeta Sporturilor, dat dispărut!

680
1
Presă sportivă / Ziaristul Daniel Scorpie, de la Gazeta Sporturilor, dat dispărut! - 1-1665043934.jpg

Articole de la același autor

Cunoscutul jurnalist Daniel Scorpie (55 de ani), care are zeci de ani de presă sportivă în spate, fiind specializat pe fotbal internațional, a fost dat dispărut.

„Bărbatul din imagine a dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București - zona Bd. Uverturii, cartier Militari.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.

Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112”, au transmis reprezentanţii Gazetei Sporturilor.

Foto: Facebook / Gazeta Sporturilor - GSP 

Comentează știrea

Ochian Public
6 octombrie 2022
Pt. B teoretic e relativ simplu

pai n-au si aia camere prin toata Capitala. Mai departe e de gradinita, ultima locatie confirmata si vedem pe film. Nu e garantata locatia finala, dar asa de indicu cu probabilitate buna, tot iese. Vedem dupa aia pe public, buna ziua ... tra-la-la. Pai si aici, din n-incercari iese cu teoria probabilitatilor. Atentie: aici e si cu cronometru, altfel sper sa nu fie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3842 secunde