Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal

81
Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal - untitled-1387723755.jpg

Articole recomandate

Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal, premiumplayers.ro, a fost lansată, în această săptămână, iar fotbaliștii, antrenorii și cluburile au la dispoziție un spațiu pentru promovare, scrie Mediafax.


Site-ul oferă tinerilor posibilitatea de a-și evidenția atuurile, de a fi recomandat și promovat de antrenorii cu care a lucrat. Prin înscrierea pe această platformă, jucătorii pot deveni cunoscuți, demonstrându-și propriile performanțe și calități, mediilor interesate și avizate.


Cei interesați se pot înscrie prin crearea unui cont pe site sau prin înregistrarea pe website folosindu-și contul de Facebook. Tinerii înscriși își pot actualiza oricând informațiile și au posibilitatea de a crea evenimente publice sau private la care să invite alți jucători sau antrenori. În funcție de activitatea de pe site (numărul de meciuri jucate, numărul de goluri date), jucătorii-membri vor fi recompensați cu puncte și vor putea participa la concursurile organizate de site, având șansa să câștige premii atractive.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Sport : Mișcare-surpriză a lui Dusan Uhrin jr.
Pagina a fost generata in 0.4692 secunde