Primul pas pentru înfiinţarea Federaţiei Internaţionale de Oină

606
Primul pas pentru înfiinţarea Federaţiei Internaţionale de Oină - primul2-1621949833.jpg

Articole de la același autor

La solicitarea Federaţiei Române de Oină, Ministerul Justiţiei a eliberat dovada disponibilităţii denumirii pentru International Oina Federation, acest fiind primul pas către crearea unui for mondial de specialitate.

Va fi prima federaţie internaţională care se realizează în România, iar prin intermediul acesteia, sportul nostru naţional va fi promovat pe întreg mapamondul.

Membri fondatori vor fi Federaţia Română de Oină, Federaţia Naţională de Oină din Republica Moldova, Federaţia de Oină din India şi Federaţia de Oină din Marea Britanie.

„În momentul de faţă, mai sunt solicitări pentru practicarea oinei în Spania, Nepal, Bangladesh, Venezuela, Grecia, Croaţia, Ucraina şi Serbia. De asemenea, aşteptăm înfiinţarea unei structuri similare şi în Pakistan.

Mulţumim prietenilor din Federaţia de Oină din India, care au realizat mai multe propuneri pentru logo-ul noului for”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre.

XXX

Preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicolae Dobre, s-a întâlnit, zilele trecute, cu Excelenţa Sa Ioan Donca, diplomat de carieră, fost ambasador, între altele, în Rusia, Ungaria şi China. Cu această ocazie, au fost discutate modalităţi de promovare a oinei în lume, prin intermediul diplomaţilor români.

„Excelenţa Sa a împărtăşit din vasta sa experienţă de peste 50 de ani în corpul diplomatic privind promovarea tradiţiilor româneşti. Îi mulţumim mult pentru implicarea în activitatea de promovare a oinei şi pentru disponibilitatea manifestată în acest sens”, a mai spus preşedintele Nicolae Dobre. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3928 secunde