Handbalul feminin, în mare suferință

Problemele financiare au "scufundat" Neptunul

439
Problemele financiare au
După un bun început de an, echipa de handbal feminin CSU Neptun a intrat pe o pantă descendentă, ajungând să-și facă griji în privința retrogradării. Criza financiară cu care se confruntă clubul a afectat moralul jucătoarelor antrenate de Florentin Pera, fapt care l-a făcut pe directorul executiv al clubului CSU Neptun, Paul Alexe, să tragă un semnal de alarmă, înainte ca situația echipei să se transforme într-una iremediabilă.

"Efortul conducerii clubului trebuie conjugat cu cel al jucătoarelor, singurele în măsură să obțină, pe teren, punctele necesare atingerii obiectivului. Ar fi, în primul rând, o dovadă de respect față de sportul pe care au ales să-l practice, față de suporterii constănțeni, față de istoria acestui club și, nu în ultimul rând, față de imaginea lor de sportive profesioniste. Cu siguranță, banii vor veni. Însă, tot cu siguranță, nimeni nu este dispus să plătească non-performanța", a declarat Paul Alexe, pentru site-ul oficial al clubului.

Totodată, oficialul constănțean a recunoscut faptul că situația financiară a clubului nu este tocmai roz, însă le-a promis fetelor că situația se va schimba în perioada următoare.

"Este adevărat, sunt întârzieri la plata drepturilor salariale, însă avem promisiunea că lucrurile se vor rezolva în scurt timp. Fetele trebuie să înțeleagă că se fac eforturi mari pentru a se ieși din această situație nedorită", a explicat Alexe.

După 21 de etape, CSU Neptun ocupă locul 11 în clasament și se pregătește acum pentru meciul din week-end, cu SCM Craiova. În tur, constănțencele s-au impus, pe teren propriu, la o diferență de 11 goluri, 36-25. În cazul în care vor pierde și acest meci, jucătoarele lui Florentin Pera și-ar complica și mai mult viața pe acest final de campionat, în care au un program infernal, neputând emite niciun fel de pretenție în duelurile cu Oltchim și U Cluj, din ultimele etape. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7723 secunde