Calendar competițional bogat pentru înotătorii de la CS Farul

"Delfinii", între Naționale și Balcaniada din Serbia

683
Luna aceasta, se vor desfășura două competiții importante pentru înotătorii juniori, la nivel național și internațional, la ambele urmând a fi prezenți și "delfinii" de la Clubul Sportiv Farul Constanța.

Campionatul Național de juniori II se desfășoară începând de astăzi până duminică, la Baia Mare, unde gruparea de pe litoral va fi reprezentată de Dan Epuran, Adrian Bejan, Andrei Ganea, Radu Zibileanu și Alexandra Radu.

Se va concura în bazin acoperit, de 50 m, cu opt culoare, iar probele la care vor participa sportivii Farului sunt următoarele: masculin: 50 m bras, liber și fluture, 100 m fluture, liber și bras, 200 m liber, spate, fluture, bras și mixt, 400 m liber, 1.500 m liber; feminin: 100 m liber și fluture, 200 m mixt și bras.

"Sperăm să obținem rezultate bune, așa cum am făcut-o și la juniori I și seniori", ne-a declarat directorul CS Farul, Ilie Floroiu.

De asemenea, în perioada 27-29 aprilie, la Krusevac (Serbia), vor avea loc întrecerile Campionatelor Balcanice pentru juniori, iar delegația care va concura pentru CS Farul, condusă de antrenorul federal Octavian Tileagă, îi va avea în componență pe Octavian Ciocan (antrenor, Laura Sachelarie), Răzvan Grădinaru (antrenor, Anca Buzbuchi) și Atila Abibula (antrenor, Veronica Macovei). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 0.4801 secunde