Provocare pentru cicliști! Cine poate participa la Turul Dobrogei

539
Provocare pentru cicliști! Cine poate participa la Turul Dobrogei - provocare-1453824849.jpg

Articole de la același autor

Clubul Bilal Constanța a semnat, ieri, un parteneriat cu International Students Association și Skirtbike Constanța, prin intermediul căruia își propune dezvoltarea ciclismului în Dobrogea și promovarea a trei evenimente de tradiție: Turul Dobrogei, Papergirl Constanța și Skirtbike Constanța.

Având ca obiectiv principal promovarea sportului pe două roți către toate categoriile de cicliști, această platformă de colaborare își propune să contribuie la creșterea vizibilității fiecărui proiect în parte, dar și evidențierea zonală a Constanței ca fiind punct bike-friendly pe harta lumii.

Astfel, semnatarii parteneriatului anunță că ediția de anul acesta a Turului Dobrogei se va desfășura pe o perioadă de trei zile și va include etape extrem de atractive - probe de fond, de contratimp individual și de circuit. Pot participa cicliști din toate categoriile de vârstă, de la 6 la 69 de ani, atât sportivi licențiați, cât și amatori.

La rândul său, Skirtbike Constanța duce promovarea ciclismului feminin la un alt nivel. Skirtbike este un concept popular care reunește toate doamnele și domnișoarele iubitoare de mișcare, de libertate și de biciclete. În fiecare an, defilarea colorată pe două roți are loc pentru a promova bicicleta ca pe o alternativă elegantă de a ne deplasa și de a ne menține sănătatea.

Nu în ultimul rând, Papergirl Constanța își propune continuarea tradiției de popularizare a artei urbane și a artiștilor locali în rândul publicului larg.

v v v

"Ciclismul este sportul cu cei mai mulți practicanți din lume. Nu este doar un mod de viață sănătos, ci și un excelent factor de imagine. Împreună, creăm un nou mod de a gândi, simți și practica acest minunat sport. Suntem siguri că, împreună, vom marca începutul unei colaborări armonioase", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Bilal Constanța, Victor Bănescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.438 secunde