Tinerii din Ovidiu, invitați de primarul George Scupra la o acțiune de ciclism

192
Tinerii din Ovidiu, invitați de primarul George Scupra la o acțiune de ciclism - tineriidinovidiu-1437495480.jpg

Articole de la același autor

Pe lângă investițiile de interes general care vizează localitatea Ovidiu, primarul George Scupra mai are pe agenda de lucru și investițiile în activitatea sportivă a tinerilor din oraș, mai exact a sportivilor care au adus și în acest an performanțe notabile la nivel național. În plus, el s-a gândit la diverse activități pentru ca toți iubitorii de mișcare să poată participa la evenimente ce vizează sănătatea. 


"Sportul este activitatea cea mai accesibilă tinerilor și copiilor pentru a-și crea un stil de viață sănătos și a începe de la vârste fragede să își contureze un caracter și o conduită bazată pe perseverență, punctualitate și spirit de echipă", a declarat edilul George Scupra. 


Drept urmare, pentru ca oamenii din oraș să ia pulsul activităților sportive în timpul liber, vineri, 24 iulie, de la ora 18.00, la inițiativa primarului orașului Ovidiu, va avea loc evenimentul "Ovidiu Pedalează". Acțiunea a ajuns deja la a IV-a ediție și de la ediție la ediție sunt prezenți tot mai mulți tineri dornici să pedaleze. 


"Vă invit pe toți bicicliștii, mici și mari, pe platoul Centrului Cultural «Elena Roizen», de unde vom porni. Menționez că acțiunea nu este sub formă de concurs, ci un prilej de a face mișcare și a socializa", a spus primarul George Scupra. El a adăugat că acest demers va continua în fiecare zi de vineri, la aceeași oră, urmând ca, de fiecare dată, să fie aleasă de comun acord altă rută. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3781 secunde