Pugiliștii români profesioniști, neinteresați de Jocurile Olimpice

125
Pugiliștii români profesioniști, neinteresați de Jocurile Olimpice - pugilistii-1466091656.jpg

Articole de la același autor

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, a declarat, ieri, că nu vom avea niciun reprezentat la turneul de calificare pentru boxerii profesioniști la Jocurile Olimpice 2016, programate între 3 și 6 iulie la Vargas, în Venezuela.


"Ronald Gavril mi-a infirmat participarea, Dragoș Alexandru și Viorel Simion la fel. În momentul de față nu avem nicio candidatură din zona boxului profesionist. Toți mi-au transmis că au un calendar deja fixat, meciuri de disputat. Regret situația asta, dar mă așteptam. A fost prea din scurt. Era bună intenția de a-i accepta și implica la Jocurile Olimpice, dar ei și-au făcut calendarul la începutul anului, au încheiat contracte. Nu pot să-i condamn. Dar pentru olimpiada viitoare, lucrurile vor sta cu totul altfel", a declarat acesta, citat de Agerpres.


Până în acest moment, România are calificat la Jocurile Olimpice de la Rio un singur pugilist, în persoana lui Mihai Nistor, care va concura la categoria supergrea. Ultima speranță pentru delegația noastră este turneul de calificare din perioada 16-25 iunie, de la Baku (Azerbaijian), unde suntem reprezentați de doi boxeri: Bogdan Juratoni (75 kg) și Răzvan Andreiana (56 kg).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8369 secunde