Rafael Nadal se retrage de la Roland Garros

155
Rafael Nadal se retrage de la Roland Garros - rafael-1684424781.jpg

Articole de la același autor

Tenismanul Rafael Nadal a anunţat joi că nu va participa la următoarea ediţie de la Roland Garros, care va avea loc între 22 mai şi 11 iunie, informează EFE, care aminteşte că spaniolul a câştigat de 14 ori acest turneu.


Rafael Nadal a mai declarat că intenţionează ca anul viitor să fie ultimul pentru el ca jucător profesionist.


“Ar putea fi un obiectiv să încerc să ajung la sfârşitul anului şi să pot să joc în Cupa Davis. Şi să încerc să abordez anul viitor cu nişte garanţii. Cred că va fi ultimul meu an”, a spus Nadal la sediul academiei sale din Manacor.


“Dacă voi continua să joc chiar acum, nu cred că voi putea s-o fac anul viitor. Nu merg la Roland Garros, nu voi juca lunile acestea, iar intenţia mea este ca anul viitor să fie ultimul. Să pot să joc la turneele la care vreau, ca să-mi iau rămas bun de la cei care m-au marcat", a adăugat el.


La 36 de ani, Nadal a suferit o accidentare la psoas (muşchiul flexor al şoldului) în turul al doilea de la Australian Open, pe 18 ianuarie, când s-a înclinat în trei seturi în faţa americanului Mackenzie McDonald.


Campionul iberic nu a mai participat de atunci la nicio competiţie oficială, ratând în special turneele de categoria Masters 1.000 de la Monte Carlo, Madrid şi Roma, pe suprafaţa sa favorită, zgura.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.451 secunde