Rapid a anunţat oficial despărţirea de preşedintele Daniel Niculae

185
1
Rapid a anunţat oficial despărţirea de preşedintele Daniel Niculae - niculae-1717757862.jpg

Articole de la același autor

FC Rapid a anunţat, vineri, prin intermediul site-ului oficial, despărţirea de preşedintele Daniel Niculae, schimbarea la nivelul conducerii fiind motivată prin dorinţa de a aduce o perspectivă nouă.

„A început ca junior în Giuleşti, a devenit o legendă în teren, a pus umărul la renaşterea clubului, iar astăzi, când spunem Daniel Niculae, spunem Rapid. În toată această perioadă, a demonstrat o dedicare remarcabilă pentru culorile noastre, şi a adus o contribuţie semnificativă la revenirea în prima ligă şi la dezvoltarea clubului. Sub conducerea sa, Rapid a cunoscut momente deosebite şi a realizat progrese notabile pe toate planurile. Prin munca şi viziunea sa, Daniel Niculae a reuşit să consolideze spiritul echipei şi să apropie şi mai mult comunitatea noastră de valorile clubului. După o analiză atentă şi în urma unor discuţii deschise şi constructive, am ajuns la concluzia că este momentul pentru o schimbare de direcţie la nivelul clubului. Această decizie reflectă dorinţa noastră de a aduce o perspectivă nouă şi de a explora noi oportunităţi pentru viitorul Rapidului. Dorim să-i mulţumim din suflet pentru toate eforturile depuse şi pentru devotamentul de care a dat dovadă în toţi aceşti ani. Îi urăm mult succes în toate proiectele viitoare şi suntem convinşi că va continua să fie un susţinător de nădejde al Rapidului! Mulţumim, Nico!”, se arată într-un comunicat, semnat FC Rapid 1923.

Comentează știrea

Stelian
8 iunie

Daniel chiar a fost președinte la Rapid???? Nu l-am văzut să vorbească.... El trebuie să fie mîndru că Rapid la făcut cunoscut și nu invers ( aviz la toți care datorita Rapidului au ajuns unde sunt acum) Rapid Iubire fără limite.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2865 secunde