Rapid negociază pentru Jefte cu CFR Cluj. Alți 4 jucători din Liga 1 sunt pe listă

217
Rapid negociază pentru Jefte cu CFR Cluj. Alți 4 jucători din Liga 1 sunt pe listă - 1631553238899-1658141691.jpg
Rapid tocmai l-a vândut pe Rareș Ilie în Franța, la OGC Nice, pentru 5 milioane de euro, și caută să facă mai multe transferuri pentru a-și întări lotul.Giuleștenii au debutat în actuala ediție a Superligii României cu o înfrângere, 0-1, pe terenul celor de la CFR Cluj. După meci, Adrian Mutu a cerut jucători noi și s-a plâns de variantele puține pe care le are. Conducerea grupării bucureștene se pare că s-a conformat și este în negocieri pentru a rezolva mai multe transferuri.

Louis Munteanu este cel mai aproape de a semna cu Rapid, informație anunțată în exclusivitate de Digi Sport. Atacantul urmează să fie împrumutat de la Fiorentina, iar trupa giuleșteană va avea și o opțiune de cumpărare definitivă.

Un alt atacant pe care Adrian Mutu și-l dorește la echipă este Jefte Betancor, de la CFR Cluj, pentru care există deja negocieri, anunță Playsport. El a fost transferat de ardeleni în această vară, de la Farul Constanța, pentru 300.000 de euro, dar conform sursei citate se pare că pentru aceeași sumă campioana României este dispusă să-l cedeze, el nefiind pe placul lui Dan Petrescu. Alte nume care s-ar afla pe lista Rapidului ar fi David Miculescu, de la UTA Arad, Eduard Rădăslăvescu, de la Farul Constanța, și Yuri Mattias, de la CFR Cluj.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde