Rapidiștii au renunțat la protest! Partida cu Viitorul se joacă!

131
Rapidiștii au renunțat la protest! Partida cu Viitorul se joacă! - fotbalviitorul-1366385968.jpg
Jucătorii echipei Rapid București (locul 7 în Liga I, 37 puncte) au renunțat, vineri, la protest și vor disputa partida cu Viitorul (13, 27 p) de sâmbătă (ora 21.30), pe stadionul "Farul", după ce la începutul acestei săptămâni anunțaseră că nu se vor prezenta la Constanța din cauza restanțelor salariale pe care le au de primit.

Pentru gazde, va fi un meci important în vederea menținerii în Liga I, echipa de pe litoral anunțând că vrea să continue ritmul bun pe care l-a arătat la Iași, după victoria cu 2-1.

"Ne gândim la ceea ce trebuie să facem și anume să fim foarte bine organizați, să avem o echipă care să domine ofensiv și care să fie extrem de bine organizată. Jocul fără minge va trebui să fie bine pus la punct și să fim foarte agresivi, cu determinare de a câștiga punctele puse in joc. Este foarte important să aducem puncte. După victoria de la Iași, sperăm să ne descătușăm și să facem puncte în fiecare etapă. Rapidul este o echipă experimentata care poate să te lovească oricând cu jucători de calitate. Au omogenitate, joacă de mult timp împreună la un nivel înalt. Este o echipă care trebuie tratată foarte serios. Totuși, cu echipele bune ale campionatului, am reușit să facem meciuri foarte bune. Jucătorii s-au mobilizat foarte bine și sper să o facă în continuare la fel de bine", a declarat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde