RCJ Farul a transferat un jucător de linia a II-a

151

Articole de la același autor

S-a încheiat și etapa a XII-a din SuperLiga la rugby, iar învin-gătoarele acesteia sunt Știința Baia Mare, RCM Timișoara și Dinamo. La sfârșitul celei de-a XI-a etape, RCJ Farul era clasată pe poziția a doua, însă după week-end-ul trecut, clasamentul a suferit iar modificări. Farul a coborât din nou pe treapta a treia. Lupta pe care au avut-o de dat "marinarii" în deplasare a fost contra primei clasate, Știința Baia Mare.

"A fost un meci bun din punct de vedere al apărării, dar dezamăgitor pe partea de atac. A fost o slăbiciune pe grămadă din cauza accidentărilor suferite de oamenii de bază. Am prevăzut o schimbare de clasament, pentru că Timișoara avea un meci în minus. La meciul de sâmbătă cu Steaua, eu sper să nu avem probleme. Băieții au orgoliu și știu să repare ce au greșit", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Petre, antrenor secund al RCJ Farul.

v v v

RCJ Farul a primit, săptămâna trecută, în lotul său doi noi rugbiști: australianul Sam Gerry-Burgess și georgianul Aleksandre Tuchashvili, care au intrat în teren în meciurile din ultima etapă. Transferurile nu s-au oprit aici, iar ieri a fost anunțat un nou sportiv venit la gruparea de pe malul mării. Daniel Crichton are 1.94 m și 110 kg și poate juca în linia a II-a, dar și în linia a III-a.

"Daniel este foarte bun, a jucat pentru naționala Samoa. Ce îmi doresc este să aibă o integrare rapidă și să ne ajute să ne împlinim obiectivul. Peste câteva zile, este așteptat să sosească și Malakai. Faamita, Tamba și Bădălicescu nu vor fi refăcuți com-plet până la meciul cu Steaua. Va fi un minus al puterii în grămadă, însă vreau să fie la un nivel cât mai bun la meciurile din play-off. Asta ne interesează, să se refacă până atunci, să poată intra în teren cu forțe proaspete", a mai adăugat Petre. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Sport : Jucător nou la RCJ Farul
Pagina a fost generata in 1.5027 secunde