Ce planuri are Florian Constantin pentru RCJ Farul

441
1
Ce planuri are Florian Constantin  pentru RCJ Farul - ceplanuri-1403715043.jpg

Articole recomandate

Președintele RCJ Farul, Florian Constantin, are dorința ca, pe viitor, să formeze o echipă în care jucătorii să fie în mare majoritate constănțeni. Viitorul pare să fie unul promițător, însă este nevoie de multă muncă și ambiție. Ideea de a se forma, în timp, o echipă de seniori având drept nucleu actualii juniori U17, U18 și U19, medaliați cu aur și bronz național anul acesta, este puternic consolidată. În vederea aplicării acestui proiect, se iau în calcul diverse colaborări.

"Sunt încântat de performanțele sportivilor și de faptul că ne ocupăm de educația tinerilor, însă mijloacele sunt insuficiente. Am vorbit cu domnul profesor Sorin Rugină, rector, în vederea unei colaborări cu Universitatea «Ovidius». Am vrea să pornim un program de pregătire pentru tinerii sportivi. Ideea mea este să fac o formație în care să predomine elementul constănțean", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Florian Con-stantin.

Vara aceasta, rugbiștii constănțeni au devenit campioni naționali la U17, titlul fiind luat de Tomitanii, la U18 medalia de aur a ajuns la CS Cleopatra, iar LPS "Nicolae Rotaru" a ocupat locul trei la U19.

Sandra MIHĂILĂ

Comentează știrea

Farist
26 iunie 2014
e bine si nu prea

Atat timp cat Farul are ca obiectiv castigarea campionatului, aceasta idee este si buna si rea - buna, fiindca avand multi constanteni s-ar putea crea o legatura puternica intre jucatori care ar ajuta la realizarea obiectivului; rea, fiindca celelalte echipe (in special Timisoara si Baia Mare, chiar si CSM Buc in ultima perioada) aduc jucatori starini, din emisfera sudica, care au calitati fizice si tehnice cu care europenii (si deci si jucatorii romani, constanteni), deocamdata, nu se pot masura. Deci, ca sa castigi campionatul eu cred ca trebuie sa fii foarte abil sa imbini calitatile unora cu ale celorlalti - cati sa fie majoritari in echipa este mai putin important, principalul este ca sa actioneze toti uniti pentru acelasi obiectiv.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4014 secunde