Ce program are RCJ Farul în ultimele patru etape ale SuperLigii

182
Ce program are RCJ Farul în ultimele patru etape ale SuperLigii - ceprogram-1405015375.jpg

Articole de la același autor

După o pauză competițională, prilejuită de partidele "stejarilor" în IRB Nations Cup, SuperLiga la rugby revine, de săptămâna viitoare, în prim plan, atunci când sunt programate disputele din cadrul etapei a XI-a. 


Din sezonul regulat al SuperLigii au mai rămas de disputat patru etape, cele care vor decide configurația clasa-mentului final și numele echipelor care se vor califica direct în semifinale sau vor continua lupta pentru accederea în penultimul act. Astfel, etapa a XI-a va fi una de foc, cu trei partide extrem de interesante. RCJ Farul Constanța va primi, pe stadionul "Mihai Naca", vizita cam-pioanei en-titre RCM Timișoara, CSM Olimpia se va duela cu Dinamo, ambele cu victorii notabile în Cupa României, pentru ca, în Ghencea, Steaua să încerce o victorie a re-abilitării imaginii din acest sezon, adversară fiind CSM Știința Baia Mare.


În acest moment, Baia Mare și Timișoara ocupă primele două poziții ale clasamentului, însa "marinarii" pot da marea lovitură în etapele rămase, așa cum Olimpia, Steaua, Universi-tatea Cluj și Dinamo pot spera încă la un loc în semi-finale. Toate cele patru etape rămase a se disputa din sezonul regulat sunt progra-mate pentru sfârșitul săptă-mânii, sezonul regulat urmând a se încheia pe 9 august, în runda cu numărul XIV toate disputele urmând să aibă loc în aceeași zi și la aceeași oră.


Iată programul complet al Farului în ultimele patru etape din sezonul regulat al SuperLigii: etapa a 11-a: 19 iulie, pe teren propriu, cu RCM Timișoara (meci transmis în direct de TVR 2, de la ora 10.00); etapa a 12-a: 26 iulie, în deplasare, cu Știința Baia Mare (ora 17.00, rugbytv.ro); etapa a 13-a: 2 august, pe teren propriu, cu Steaua (ora 10.00, în direct la TVR 2); etapa a 14-a: 9 august, liber. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.305 secunde