În play-off-ul Diviziei Naționale de rugby

RCJ Farul se reîntâlnește cu Dinamo pe 20 mai

445

Articole de la același autor

Federația Română de Rugby a transmis programul părții secunde
a Diviziei Naționale - turul și returul play-off-ului și play-out-ului, ediția 2008 / 2009. RCJ Farul se va reîntâlni cu "prietenii" de la Dinamo în data de 20 mai.

Prima etapă a turului în play-off va avea loc sâmbătă, 25 aprilie, dar rugbiștii de la RCJ Farul Constanța vor primi replica Universității Baia Mare abia pe 13 mai. Meciul se va disputa pe stadionul din str. Primăverii, de la ora 11, și a fost amânat, la cererea clubului de pe litoral, care are mulți jucători convocați la loturile naționale, suspendați sau accidentați.
Runda a doua aduce cu sine o partidă cu "scântei", deoarece "marinarii" antrenați de Bruce Hodder, Virgil Năstase și Florea Opriș se deplasează la București, pe 20 mai, pentru un nou episod din războiul cu marea rivală, Dinamo. Ultima dată când cele două tabere s-au aflat față în față, s-a lăsat cu pumni, sânge, fracturi, suspendări și amenzi de mii de lei, așa că oamenii de ordine trebuie să fie cu ochii-n patru.
RCJ Farul și-a reprogramat încă un joc important din turul play-off-ului, cel cu Steaua (acasă, pe 5 august), din etapa a treia. Restul întâlnirilor vor avea loc după cum urmează: cu U Cluj (deplasare, 23 mai) și cu RCM Timișoara (acasă, 27 mai).
Din retur, se va respecta planificarea inițială, adversarele Farului urmând a fi, în ordine, U Baia Mare (deplasare, 8 august), Dinamo (acasă, 15 august), Steaua (depla-sare, 22 august), U Cluj (acasă, 29 august) și RCM Timișoara (depla-sare, 5 septembrie).
Semifinalele vor avea loc pe 12 septembrie, iar finalele, o săptă-mână mai târziu.
vvv
În play-out, în care miza este evitarea retrogradării, Con-structorul-Cleopatra începe asaltul pe 25 aprilie, cu o deplasare la Bârlad, localnica RC fiind singura formație pe care, în sezonul regulat, con-stănțenii au bătut-o în ambele manșe.
Puncte prețioase vor fi scoase la-mpărțeală pe 2 mai, când, pe stadionul din "Badea Cârțan", echipa pregătită de Cristian Brănescu și Gheorghe Florea va da piept cu Bucovina Suceava. Turul mai include partidele cu Poli Iași (deplasare, 9 mai), CFR Brașov (deplasare, 23 mai) și Olimpia București (acasă, 30 mai). Returul în play-out va debuta pe 8 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7908 secunde