RCJ Farul - Steaua, meciul decisiv pentru calificare în semifinale

127

Articole de la același autor

Duminicã, 31 august, la ora 10.00, pe stadionul Mihail Naca, echipa localã RCJ Farul va disputa meciul de baraj pentru calificarea în semifinala Superligii în compa-nia echipei Steaua București. Partida va fi în direct pe TVR2. Miza acestui joc este foarte mare pentru ambele echipe, iar fiecare dintre ele nu își poate dori decât victoria. În acest sezon, marinarii și roș albaștrii s-au întâlnit de douã ori, fiecare învingându-și adversara pe terenul acesteia. Cu ocazia barajului va avea loc ce de-a treia întâlnire a Farului cu Steaua, unde ambele au acelaºi obiectiv, continuarea drumului cãtre semi-finale sau, de ce nu, chiar finalã. Farul a oscilat în sezonul acesta, iar dupã câteva înfrângeri, conducerea clubului a luat o decizie, care a schimbat cursul echipei, schimbând întreaga bancã tehnicã. Noii antrenori, Cristian Petre și secundul Cãtãlin Nicolae, s-au pus pe treabã încã din primele zile. O astfel de schimbare a fost de ajuns pentru jucãtori, care s-au mobilizat și au reușit douã victorii consecutive în play-off, cu CSM Olimpia și Știința Baia Mare. 


Pe de altã parte, din cauza unui start slab din sezonul regulat, Steaua București a fost nevoitã sã joace în play-out. În ultima partidã în care Farul a jucat cu Steaua, bucureștenii au câºtigat pe litoral, la diferenþã de un singur punct. 


Echipa din Constanța pare mai sigurã pe ea de când s-au refãcut fizic i au revenit în teren majoritatea titularilor. Unii dintre sportivii pe care Constanþa se bazeazã sunt: Tamba, Bãdãlicescu, Agiacai, Crichton,Vueti, Malakai, Van Neel, Tuchashvili și Jantjies, însã nu este exclus ca în teren, echipa de bazã sã fie modificatã. De asemenea, Florin Vlaicu va lupta încã o datã îm-potriva echipei care l-a consacrat.  


Și Steaua are un lot destul de puternic, cu valori individuale foarte bune. Dintre rugbiștii steliști amintim pe Sakalia Sosefo, Lucaci, Diaconescu, Lazãr, Ioniță, Dascălu. De data aceasta, constãnþenii sunt deciși sã-și adjudece victoria cu orice preþ. Nu doar jucãtorii vor sã ajungã mai departe în acest sezon. Mulți suporteri vor sã vadã Farul în semifinale, ba chiar în finala mare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5054 secunde