Concurs "Rechinul" Diaconu și-ar putea apăra titlul mondial în fața italianului Silvio Branco

251

Articole recomandate

Promotorul Salvatore Cherchi susține că fostul campion WBA la versiunea semigrea, Silvio Branco, a fost desemnat challenger-ul oficial al campionului mondial WBC la categoria semigrea, Adrian Diaconu, lucru infirmat de președintele Federației Române de Box, Rudel Obreja.
Cherci a adăugat că la 15 august va fi prezent în Mexico City, unde va avea loc licitația pentru stabilirea locului de desfășurare a meciului pentru titlul mondial WBC în versiunea semigrea.
Președintele Federației Române de Box, Rudel Obreja, a declarat că adversarul lui Diaconu încă nu este desemnat: "Încă nu s-a stabilit nimic. Branco încearcă să forțeze o luptă cu Diaconu, dar încă nu e nimic fixat. În săptămânile următoare se va stabili".
Italianul Silvio Branco are 41 de ani și a câștigat titlul de campion mondial WBA la versiunea semigrea. El are 57 de victorii, dintre care 34 prin KO, 9 eșecuri (3 prin KO) și două remize.
Pugilistul român Adrian Diaconu a fost declarat campion mondial WBC la categoria semigrea, după ce americanul Chad Dawson a refuzat să boxeze cu el în cadrul unei gale care urma să aibă loc în România.
Diaconu a câștigat pe 19 aprilie titlul mondial interimar la categoria semigrea a versiunii WBC, după ce a trecut, la puncte, de americanul Chris Henry, într-un meci disputat în Sala Polivalentă din București. Tot acolo, Branco l-a învins pe francezul Abdelkader Benzinia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6556 secunde