Reghecampf: "Meciul cu FC Basel este, probabil, ultima șansă a noastră pentru a mai reuși să ne calificăm în primăvara europeană"

75
Reghecampf:

Articole recomandate

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că partida cu FC Basel, contând pentru etapa a treia a Ligii Campionilor, este ultima șansă pentru campioana României de a accede în primăvara cupelor europene, transmite Mediafax.ro.

"Pentru noi e un meci foarte important, probabil ultima șansă a noastră pentru a mai reuși să ne calificăm în primăvara europeană. Trebuie să câștigăm meciul de mâine seară pentru a mai avea șanse să prindem locul trei sau, de ce nu, locul doi. Până acum, în cele două meciuri pe care le-am jucat, am primit foarte multe goluri, nu am reușit să ne ridicăm la valoarea competiției, nu am reușit să facem jocuri așa cum ne-am fi dorit. Înainte de competiție am spus că ne dorim să ajungem în primăvara europeană. Au trecut două etape, mai avem șanse. Dacă nu vom câștiga, am avea și mai puține șanse de a ne califica mai departe", a spus Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a afirmat că Steaua nu pornește ca favorită în meciul cu FC Basel, programat, marți, pe Arena Națională. "În momentul de față, Steaua nu are niciun avantaj, pentru că în această competiție am primit șapte goluri și nu am marcat niciunul. Trebuie să facem primul pas, trebuie să ne concentrăm mult mai mult pe jocul nostru. Nu știu cine va fi mâine seară în avantaj, nu mai contează acest lucru, dar cred că prima șansă o au cei de la Basel, pentru că au deja un joc câștigat", a completat Reghecampf.

Partida Steaua București - FC Basel, contând pentru etapa a treia a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 19 Septembrie 2013
Stire din Sport : STEAUA, 0-3 cu SCHALKE!
Pagina a fost generata in 0.4745 secunde