Repetiţie generală înainte de Cupa Mondială. „Stejarii”, amical cu Italia, pe 19 august

134
Repetiţie generală înainte de Cupa Mondială. „Stejarii”, amical cu Italia, pe 19 august - 1-1674120668.jpg

Articole de la același autor

Naţionala de rugby a României va susţine, în luna august, mai multe meciuri de pregătire în vederea participării la Cupa Mondială din Franţa, turneu care va începe în data de 8 septembrie.

„Stejarii” vor avea ca adversară şi o reprezentantă a Turneului celor 6 Naţiuni, urmând să întâlnească Italia. Partida este programată pe 19 august, în Italia (stadionul gazdă şi ora de începere vor fi comunicate în timp util).

„Parteneriatul încheiat cu federaţia italiană este unul cu beneficii reciproce şi sper să ne ajute să creştem valoarea tinerilor jucători de la echipa naţională. Avem nevoie de partide puternice de pregătire înainte de Cupa Mondială, astfel încât să fim în cea mai bună formă la competiţia din Franţa”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache.

România şi Italia s-au întâlnit şi anul trecut, pe stadionul „Arcul de Triumf”, squadra azzurra revenind la Bucureşti după 18 ani. Mai mult, reprezentativele secunde ale celor două ţări se vor întâlni în acest week-end, la Viadana, tot într-un meci de pregătire.

Aceste partide fac parte din parteneriatul semnat între cele două foruri de specialitate, care prevede cel puţin o întâlnire oficială pe sezon între echipele reprezentative, la diferite niveluri - seniori, juniori, selecţionate.

La Cupa Mondială din Franţa, România este repartizată în Grupa B şi va debuta, pe 9 septembrie, în compania Irlandei, la Bordeaux. „Stejarii” vor juca apoi, pe 17 septembrie, cu Africa de Sud, tot la Bordeaux, pe 30 septembrie, cu Scoţia, la Lille, iar pe 8 octombrie, cu Tonga, tot la Lille.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3712 secunde