Târg de mărţişoare la Muzeul de Artă Populară Constanţa

307
Târg de mărţişoare la Muzeul de Artă Populară Constanţa - targmartisoare-1674120390.jpg

Articole de la același autor

În perioada 27 februarie- 2 martie 2023, Muzeul de Artă Populară Constanţa organizează cea de-a XVIII-a ediţie a Târgului de Mărţişoare, care se va desfăşura pe platoul din faţa muzeului.

Condiţii de participare: se acceptă doar creaţii originale, mărţişoare lucrate manual (modelate, pictate, pirogravate, cusute, brodate sau tricotate etc.), realizate din materiale diverse (lemn, fibre şi ţesături textile, ceramică, hârtie, mărgele, scoici, plante uscate, sticlă etc.). 

Deoarece Târgul îşi propune să promoveze tradiţia purtării mărţişorului ca simbol al primăverii şi amuletă aducătoare de noroc, organizatorii îşi rezervă dreptul de a respinge obiectele care se îndepărtează de ideea de „mărţişor”, apropiindu-se mai mult de cea de „cadou handmade”, acest fapt fiind valabil atât la selecţia pentru înscriere, cât şi pe durata desfăşurării evenimentului.

Cei interesaţi sunt aşteptaţi la muzeu de luni până vineri, în intervalul orar 10-15, pentru selecţia mărţişoarelor şi înscrierea în vederea participării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8111 secunde