Robert Niță ar putea fi noul antrenor al FC Farul

1577
6
Robert Niță ar putea fi noul antrenor al FC Farul - robertnita-1323027778.jpg

După variantele Ioan Sdrobiș și Laurențiu Reghecampf, înaintate de președintele executiv Marcel Lică, iată că a mai apărut, week-end-ul trecut, o altă variantă pentru postul de antrenor principal al FC Farul - Robert Niță.

După ce antrenorul Marian Pană a plecat la echipa de Liga I Dacia Mioveni, Robert Niță este dat de unele voci drept favorit pentru prelua-rea formației de la malul mării.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, pentru "Cuget Liber", că Robert Niță, care în prezent este antrenorul echipei FC Voluntari, din Liga a III-a, ar fi dorit de Giani Nedelcu, patronul Farului făcând demersuri în acest sens.
"Sunt în discuții cu Farul Constanța, este adevărat. Am înțeles că ar mai fi variante, dar eu sper să ajungem la un numitor comun. Este o șansă mare pentru mine, îmi doresc să preiau o formație de liga secundă. A rămas să mai vorbesc cu cei de la Farul, vom vedea în scurt timp ce se va întâmpla", a spus Niță.

În vârstă de 34 de ani, Robert Niță are o carte de vizită impresionantă ca jucător. A evoluat pe postul de atacant la formațiile Steaua, Corvinul, Cimentul Fieni, Foresta Suceava, Rapid, Hapoel Be’er Sheva (Israel), Gloria Bistrița, Pandurii Tg. Jiu, Rocar și Viettel FC (Vietnam). Niță a rămas în istorie pentru celebrul meci Dinamo - Foresta 4-5, în care a fost omul meciului, înscriind două dintre golurile revenirii miraculoase a sucevenilor.
Ca antrenor, însă, se pun, îndreptățit, niște semne de întrebare. Înainte să ajungă pe banca tehnică a celor de la FC Voluntari, singurul club la care a antrenat Robert Niță a fost Rocar ANEFS, în urmă cu patru ani, mai exact la finalul lui octombrie 2007, activând aproape un an, adică până în vara lui 2008.


Comentează știrea

anaconda
5 decembrie 2011
????

Ce minune!!! Aducem un antrenor din liga aIII-a. E clar. La anul o sa jucam in liga campionilor. Ma mir ca nu la adus pe TOGO-TOGO din Mapalanpur. Vai de echipa noastra. Cred ca singurul care are fata pentru farul est GRIGORAS, care este cel mai iubit si este cel mai bun antrenor la ora actuala.

suporter
5 decembrie 2011
teapa

sper sa fie doar un zvon. dar in constanta nu mai sint antrenori de tb sa aducem aici toti ratatii?

4D
5 decembrie 2011
Farul se pregateste pentru Liga 3! Cei 100 de spectatori ai Farului vor fi numai 50 in retur...

Farul se pregateste pentru Liga 3... Eu cred ca aceasta echipa se va desfiinta totusi, deoarece va ramane si fara stadion in cazul retrogradarii. Marcel Lica spunea despre suporterii constanteni ca sunt comozi si nu vin la meciurile Farului... Sa il vedem in retur ce o sa mai zica cand cei 100 vor ramane numai 50...

snake
5 decembrie 2011
pericol

are mare dreptate 4D, farul e la un pas de desfiintare. a dat afara 10 jucatori, a plecat si antrenorul si nu a adus pe nimeni. vor veni daca vor veni jucatori din divizia judeteana!

Dobrogean
5 decembrie 2011
Despre Farul

FARUL este un nume cu greutate dar ...pana nu pleaca Nedelcu FARUL o sa ramana in Liga 2 poate chiar o sa retrogradeze... PACAT...

farul
5 decembrie 2011
mare antrenor

giani asta isi aduce toti prietenii antrenori , toate panaramele , mai bine ne desfiintam mai lasa`ti`ne in pla noastra ca ati distrus clubul asta , de venit nu o sa vina nimeni ca nu`s bani , de plecat pleaca toti

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2011
Stire din Sport : Ce îi lipsește Farului pentru a promova?
Pagina a fost generata in 1.4444 secunde