Roma Caput Mundi

93
Roma Caput Mundi - nationalau18fotbal-1456943992.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de fotbal U18 a României, Costel Enache, a convocat pentru turneul din Italia, Roma Caput Mundi, și cinci jucători ai Academiei Hagi: Tiberiu Căpușă, Virgil Ghiță, Szabolcs Kilyen, Andrei Ciobanu și Florinel Coman.

În prima partidă, România U18 a reușit să învingă selecționata U18 a Angliei cu scorul de 5-1, într-un meci în care toți cei cinci jucători ai Academiei Hagi au fost titulari și integraliști.

Pentru România, au marcat Szabolcs Kilyen (2), Florinel Coman, Andrei Cârnaț și Vlad Mihalcea.

Al doilea meci s-a disputat împotriva echipei regiunii Pellas și s-a încheiat cu victoria tricolorilor, scor 1-0, prin golul marcat de Andrei Cârnaț, fost jucător al Academiei Hagi, actualmente legitimat la Wolverhampton.

Ultimul meci din grupă se va disputa azi, de la ora 16.30, în fața naționalei Italiei U18 de amatori.

XXX

Pe adresa Academiei Hagi, a sosit o telegramă de convocare pentru cinci jucători ai clubului, printre care și Szabolcs Kilyen, la naționala U19 a României, ce va disputa, în perioada 8-10 martie, două partide de verificare, la Buftea, în compania echipei similare a Finlandei. Ceilalți jucători convocați de selecționerul Andrei Spier sunt Dan Panait, Cristian Ene, Alexandru Cicâldău și Arpad Tordai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1301 secunde