România a câștigat gala amicală de box de la Mangalia, cu Franța

700
România a câștigat gala amicală de box de la Mangalia, cu Franța - 8a467964e1f06afdd7f4bfe539fdcd1b.jpg
Echipa națională de tineret a României la box s-a impus cu scorul de 7-5 în fața reprezentativei similare a Franței, într-o gală amicală desfășurată la Mangalia, în Centrul Sportiv de la "Alutus".
Întrucât francezii nu au venit cu echipa completă, s-au disputat doar șase partide, restul necontând pentru bilateral. Din cele șase, românii au avut trei victorii, oaspeții - două, iar un meci s-a încheiat la egalitate, astfel rezultând scorul de 7-5, în condițiile în care s-au acordat două puncte la victorie și unul la meci nul. Tricolorii s-au impus la categoriile 51 kg, 57 kg și 60 kg, iar francezii și-au adjudecat partidele de la categoriile 69 kg și 75 kg. Egalul s-a înregistrat la 54 kg, unde România a fost reprezentată de Ionuț Băluță, de la CS Năvodari (antrenor, Ablalim Ferodin). Celălalt constănțean din lotul de tineret al României, Daniel Bocai (Alutus Mangalia), nu a boxat acum.
"Au fost meciuri frumoase, de calitate. Băieții noștri s-au prezentat în formă bună, având în vedere și că veneau de la un turneu în Azerbaidjan, unde au câștigat o medalie de aur, două de argint și una de bronz", a declarat, pentru "Cuget Liber", arbitrul AIBA Toma Matei, președintele Asociației Județene de Box, care, la gala de la Mangalia, a oficiat ca delegat general. Arbitrii întâlnirii au fost tot constănțeni, Marius Marga, Marius Miron și Adrian Tănase.
Ieri, Toma Matei și arbitrii au intenționat să participe, la București, la înmormântarea secretarului Federației Române de Box, Mihai Ploieșteanu, dar au reușit să ajungă la destinație, fiind întorși din drum de Poliție, din cauza vremii nefavorabile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3762 secunde