România-Grecia. Chiricheș S-A ACCIDENTAT și poate rata BARAJUL

93
1
România-Grecia. Chiricheș S-A ACCIDENTAT și poate rata BARAJUL - 646x404-1384090356.jpg

Articole recomandate

Vlad Chiricheș a primit o lovitură puternică în figură în minutele de prelungiri ale primei reprize în meciul Tottenham-Newcastle, de sâmbătă, și nu a mai revenit de la cabine. Românul a fost schimbat de Kaboul, scrie realitatea.net.


Echipa medicală a lui Tottenham l-a luat pe Chiricheș la vestiare pentru a-i investiga cât de gravă este accidentarea, în timp ce Villas-Boas l-a trimis pe Dembele în centrul apărării pentru a acoperi golul lăsat de fundașul român, scrie ProSport.


Chiricheș nu a mai revenit de la cabine. Villas-Boas l-a trimis încă din startul reprizei secunde pe Kaboul în locul românului. Nu se știe încă dacă accidentarea lui Chiricheș este una suficient de serioasă încât să pună în pericol o prezență la dubla cu Grecia, completează sursa citată.


Comentează știrea

Marian
11 noiembrie 2013
Hai Romania!!!

Timpul se scurge repede iar partida dintre Grecia-Romania LIVE a inceput deja in toata presa, atat cea din tara cat si de peste hotare. Nimeni nu vede de bun augur faptul ca Vlad Chiriches este disponibil, insa nu cred ca grecii ne pot pune foarte mari probleme in atac, in conditiile in care acestia marcheaza foarte putin, principala preocupare o constituie o aparare ordonata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9426 secunde