UPDATE. Chiricheș nu mai ajunge în Anglia, la Totenham!

147
1
UPDATE. Chiricheș nu mai ajunge în Anglia, la Totenham! - vladchiriches-1375280045.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Cel mai așteptat transfer al verii în Liga I, plecarea lui Vlad Chiricheș de la Steaua la Tottenham, nu va mai avea loc!  Motivul este acela că Gigi Becali s-a răzgândit în privința ofertei de opt milioane de euro făcută de englezi și le-a transmis acestora că fundașul de 23 de ani nu mai este de vânzare, scrie prosport.ro.




Vlad Chiricheș a plecat, ieri, la clubul de pe locul 5 din Premier League, unde-l va avea antrenor pe Andre Villas Boas. Steaua ia 8 milioane de euro, din care va folosi o mică parte ca să-l ia pe polonezul Vasluiului, Celeban.
Astfel, Chiricheș a ajuns în curtea clubului Tottenham și englezii nu au răbdare să-l lase până la capătul preliminariilor. Steaua a cedat condiția inițială, de a-și ține stoperul până după play-off, și-i permite să plece la Londra!

Roș-albaștrii conveniseră cu Tottenham să-l trimită pe Chiricheș în Marea Britanie azi, în cazul unei victorii la Tbilisi. "Dacă nu câștigăm, îl păstrăm și pentru retur", li s-a transmis englezilor, care au fost de acord.

Londonezii sunt ultimii care au intrat pe pista acestui transfer. Formația lui Villas Boas stă, practic, doar în doi stoperi de meserie, Dawson și Caulker, portughezul improvizând cu belgianul Vertonghen în centrul defensivei, deși el e fundaș stânga. Pe lângă Tottenham, a mai existat interes din partea celor de la AS Roma, AC Milan, Atletico Madrid, dar și de la Rubin Kazan și Anji Mahacikala.

Conform unei clauze din contractul de transfer de la Pandurii la Steaua, clubul gorjean deține 25 la sută dintr-o viitoare vânzare "afară". Totuși, cei din Ghencea au inserat o altă clauză: până la 31 decembrie 2013 pot răscumpăra procentele pentru 500.000 de euro.

Tocmai din acest motiv și știind că îl va vinde, Steaua va plăti către Pandurii, până la jumătate lunii august, o jumătate de milion de euro, după care va putea reține toată suma pe care o va încasa pe Chiricheș. Acum un an și jumătate, când l-a adus, jucătorul a costat 800.000 de euro.

Comentează știrea

...
1 august 2013
...

Bravo! Sunteți singurul ziar din România care l-a transferat pe Chiricheș :)))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6053 secunde