România, în urna a treia la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European! Cum ar putea arăta grupa pentru "tricolori"

186
România, în urna a treia la tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European! Cum ar putea arăta grupa pentru

Articole recomandate

România a învins Insulele Feroe în ultimul meci al campaniei de calificare și și-a asigurat prezența la Campionatul European din Franța. "Tricolorii" merg la turneul final de pe locul 2 al grupei, cu un coeficient de 28.038.



Astfel, reprezentativa lui Iordănescu va fi poziționată în urna a treia valorică. România nu poate urca în urna a doua și nici nu poate coborî în cea de-a patra, indiferent de ultimele meciuri din preliminarii care se vor disputa luni și marți.

Capii de serie vor fi Franța - gazda Campionatului European, Germania, Spania, Portugalia și Anglia, iar pentru ultimul loc în prima urnă valorică se luptă Belgia și Italia. Olanda are șanse minuscule de a se califica, dar dacă batavii vor reuși să se califice, atunci ei vor ocupa ultimul loc.

În aceste condiții, cea mai grea grupă la EURO pentru România ar putea arăta astfel: Germania, Italia, România, Islanda/Irlanda de Nord. O grupă accesibilă ar putea fi cu Portugalia, Ucraina și Albania.

Tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European va avea loc la Paris, pe 12 decembrie, scrie prosport.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Sport : Fotbal U18: România a remizat cu Suedia
Pagina a fost generata in 1.6691 secunde