Rugby / Federația română vine în sprijinul refugiaților ucraineni prin AIDRom

98
Rugby / Federația română vine în sprijinul refugiaților ucraineni prin AIDRom - 1-1646397630.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Rugby este alături de poporul ucrainean puternic afectat de agresiunea militară rusă și se alătură acțiunilor umanitare demarate de societatea civilă.

Astfel, prin AIDRom, Asociația Ecumenică a Bisericilor din România, care oferă asistență umanitară refugiaților ucraineni, la granița cu România, vor fi trimise alimente, apă și medicamente, informează Federaţia Română de Rugby.

„În aceste vremuri dificile, este important să fim solidari, să dăm o mână de ajutor, să fim lângă cei care au nevoie de sprijinul nostru. Rugby-ul nu putea sta deoparte în aceste momente, de aceea ne-am alăturat prietenilor de la AIDRom și părintelui Gabriel Cazacu, unul dintre susținătorii «stejarilor», încercând să ajutăm cât de mult putem.

Fiecare contribuţie, oricât de mică, poate face o mare diferenţă, sperăm să ni se alăture cât mai multe persoane și instituții în acest demers. Doar uniți putem trece peste aceste momente grele”, a declarat președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8297 secunde