Rugby / RCJ Farul a încheiat sezonul regulat cu o înfrângere / Galerie foto

326
3

Articole de la același autor

Formația constănțeană de rugby Farul a fost învinsă, ieri, pe stadionul "Mihail Naca", de CSA Steaua București, cu scorul 16-34, într-un meci contând pentru etapa a XIII-a a SuperLigii Naționale, ultima pentru constănțeni din sezonul regulat.

Echipa condusă de Mircea Paraschiv este calificată în play-off, chiar dacă în ultimele trei partide a înregistrat numai înfrângeri.

Comentează știrea

X Files
25 iulie 2013
Rusine

Rusinoasa prestatia echipei de rugby. Cauze: Paraschiv M., antrenorul secund Sulea Ion si nesimtirea crasa a conducerii actuale care vine cu planuri marete dar pe care nimeni nu le respecta. As propune realizarea unei anchete jurnalistice despre ce se intampla la RCJ in momentul acesta!

Strop de Vara
25 iulie 2013
vai vai

Ne amintim declaratiile sforaitoare ale antrenorilor actuali si ale PDListului de frunte care este acum in conducerea RCJ (care o fi numele lui) de la inceputul campionatului cand au venit cu "echipa de succes" si au omorat tot ce cladise o echipa manageriala care a crescut performanta si o adusese la rang de mare performanta cu perspective de performanta adevarata. Dar: de la nivelul FRR au intervenit tov Petrache Alin prin intermediul Francu Elena care a fost delegata sa omoare rugbyul de la Constanta si ... a reusit. Bravo si la mai mare! E inadmisibil sa pierzi partide una dupa alta si sa te faci de rusine si nimeni sa nu zica nimic. Trecem in revista inca o "pierzatura" a echipei de rugby,,,....dar de fapt e o victorie a echipei actuale de conducere. Deci...felicitari tov Francu E., Paraschiv M, PDL-Constantin, Cristinel Nara de Purcel. Uraaaaaaaaaaaa.....

Tarabostes
25 iulie 2013
Banii n-aduc fericirea...

Adevarul iese incet dar sigur la lumina. Tusea- Dragomir Cristinel; Junghiul- Paraschiv si Bashina-Constantin Fliorian au dat inca o data masura interesului si priceperii lor. Tustrei, dar si impreuna cu alti agarici de pe-acolo, nu sunt decat niste spoliatori cu intentii deloc apropiate sportului ci... lucrarilor de constructii, reamenajari de fatada si tunurilor imobiliare.Acum suntem in hora si vai de capul nostru in play-off, acolo unde scorurile fluviu sunt la mare cautare. Unde e oastea Constantei, cu Gheara, Munte, Apo, Zainea, Sasu si Moto, condusi de renumitul Francezu;? In teren apar niste colorati obositi, niste grasani de la periferia Bucurestiului si doi-trei plaiesi di pisti Prut care mai bine ar juca table cu Cristinel, aceasta eminenta cenusie rau a judetului, pripasit si el in zona la un concurs de aruncat zaruri. Oare este posibil sa revedem acel 134-0 care l-a consacrat pe Paraschiv in lumea antrenorilor? Dupa evolutiile de pana acum, s-ar putea sa multumim ca sunt decat patru echipe in campionat si ca noi am jucat semifinal. Avem, deci, cu ce sa ne laudam la sfarsit.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.517 secunde