Rugby / "Stejarii", turneu de pregătire în America de Sud. Două amicale cu Uruguay

178
Rugby /

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va efectua, în luna iulie, un turneu de pregătire în America de Sud, turneu în cadrul căruia va disputa două meciuri test cu reprezentativa similară a Uruguay. Partidele sunt programate a avea loc pe 10 iulie, respectiv 17 iulie, pe stadionul „Charrua” din Montevideo. Orele de disputare ale acestor partide urmează să fie stabilite în perioada următoare, informează Federaţia Română de Rugby.

În acest moment, Uruguay se află pe locul 19 în clasamentul mondial, fiind calificată la Cupa Mondială din 2023, iar România se află pe locul 17 și va disputa, în luna noiembrie, în Franța, un turneu de recalificare pentru a prinde locul pentru competiția din Franța.

„Este extrem de important să continuăm să evoluăm în partide cu echipe puternice, mai ales din perspectiva drumului de calificare la Cupa Mondială. Uruguay este o formație puternică, deja calificată la Cupa Mondială, cu care putem să ne măsurăm forțele.

De asemenea, este utilă și experiența unui turneu internațional pentru a testa și îmbunătăți capacitatea organizatorică a federației, dar mai ales de a vedea cum se adaptează și reacționează jucătorii în condiții noi, după călătorie, schimbare de fus orar, climă etc.”, a declarat președintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Rugby / Rugby Romania / Daniel Nechita 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1555 secunde