HC Dobrogea Sud forţează calificarea în sferturile Cupei României

166
HC Dobrogea Sud forţează calificarea în sferturile Cupei României - 1-1649163669.jpg

Articole de la același autor

După remiza (19-19) cu CSU din Suceava, în meci de campionat, handbaliştii de la HC Dobrogea Sud nu au avut prea mult timp la dispoziţie pentru refacere. Asta pentru că urmează un nou test important, de această dată în Cupa României.

Miercuri, 6 aprilie, de la ora 16.00 (în direct la TVR 2), la Sala Sporturilor din Constanţa, formaţia antrenată de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu va întâlni pe CSM Bucureşti, într-o partidă contând pentru optimile de finală.

„Delfinii” mizează mult pe susţinerea publicului, fanii fiind aşteptaţi în tribune în număr cât mai mare.

„Suporterii sunt alături de noi şi cred că am câştigat încrederea lor. Sunt supăraţi pe rezultatul cu Suceava, dar au văzut că ne-am luptat. Chiar dacă unii dintre noi nu au fost într-o zi bună, fiecare a dat 100% pe teren.

Mi s-a părut un arbitraj dezastruos. Nu zic că arbitrii au fost împotriva noastră, au făcut greşeli de o parte şi de alta. Am avut şi noi erorile noastre, într-adevăr, dar la un moment dat intri într-o vrie a meciului”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, portarul Dani Vasile.

Partida HC Dobrogea Sud - CSM Bucureşti va fi arbitrată de brigada M. Ghiorghişor (Bucureşti) / R. Harabagiu (Dâmboviţa); observator - M. Mărgărit (Prahova).

XXX

Derby-ul optimilor de finală ale Cupei României la handbal masculin se joacă, tot miercuri, 6 aprilie, în sala „Dinamo”, unde campioana României, CS Dinamo Bucureşti, primeşte replica Potaissei Turda. Partida va fi transmisă în direct la TVR 1, de la ora 18.00.

Foto: Facebook / Handbal Club Dobrogea Sud / Daniel Ivan

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7159 secunde