Handbal / CSU Neptun, final de coşmar în partida cu CSM Bucureşti II. Şapte minute fără gol marcat

176
Handbal / CSU Neptun, final de coşmar în partida cu CSM Bucureşti II. Şapte minute fără gol marcat - 1-1649072585.jpg

Articole de la același autor

Meci nerecomandat cardiacilor la Sala Sporturilor din Constanţa, unde, în cadrul etapei a 19-a a Diviziei A la handbal feminin, Seria A, faţă în faţă s-au aflat echipele CSU Neptun şi CSM Bucureşti II.

Jucătoarele antrenate de Ion Ivan și Lăcrămioara Ilie au avut un început slab de partidă, iar pe acest fundal, oaspetele conduceau cu 7-3 în minutul 9. Treptat, constănţencele au echilibrat balanţa şi, până la pauză, au revenit la conducere, 18-15.

În repriza secundă, Neptunul s-a desprins la 31-26 (min. 47) şi se părea că nimic rău nu se mai poate întâmpla, însă finalul a fost unul de coşmar. Rebeca Gheorghe a marcat, în minutul 53, golul de 32-28, care avea însă să fie şi ultimul al Constanţei. Au urmat patru atacuri irosite şi o aruncare de la şapte metri ratată (aceeaşi Rebeca Gheorghe), iar de partea cealaltă, CSM Bucureşti II a înscris de patru ori, golul egalării fiind reuşit de Diana Petrea chiar în ultima secundă.

S-a terminat remiză, 32-32, iar în clasament, CSU Neptun este pe locul patru, cu 36 de puncte, fără nicio şansă de promovare.

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3341 secunde